torsdag 28 november 2013

Ett ska bort

Byggarbetarna är här igen och det går med en väldans fart!

Huset vi bor i har fyra badrum. Tre vanliga med dusch och ett stort SPA med bastu. Ett ska bort.
Vi har hela tiden känt att huset skulle behöva ett rum till för gäster som kommer på besök, men främst som ett TV/lek-rum för tjejerna på nedervåningen. Det är här nere vi är mest och eftersom det är öppen planlösning på i stort sett hela nedervåningen så blir det lite stökigt när man står och lagar mat, skramlar med grytor samtidigt som fläkten är igång och barnen försöker titta på TV. Sen försöker vi i vår tur överrösta den nu väldigt höga volymen från Bolibompa genom att prata högre... Ja, ni förstår.

Om barnen kan få ett eget lekrum på bottenplan där de kan härja fritt (med stängd dörr) så vore det toppen! Så nu har vi byggarbetare här som förvandlar vårt SPA på 14 kvm till ett lek-/TV-/gäst- och relaxrum med tillhörande bastu. Jag tror att vi klarar oss på de övriga tre badrummen. Åtminstone tills vi har två tonårsdöttrar i huset.

Så nu är det Blocketförsäljning för hela slanten. Kom och köp! Ett överdimensionerat SPA-badkar t ex som hade passat otroligt bra i 80-talets Dallasserie. Det har en inbyggd TV, isfack, radio, CD-spelare, fjärrkontroll, belysning och vattenfall. Kitchigt värre!

Sen är det tvättkommod, badrumsskåp, handdukstork m.m.

 
Badkar eller rymdfarkost?                                 Hej då stora otympliga åbäke!
 
Till salu! 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar