måndag 2 december 2013

Fredag, lördag, söndag...

Jaha, så var det måndag igen. Ny vecka. Ny energi. Eller nja, kanske ändå inte. Jag skulle nog behöva vända på veckorna och helgerna. Jobba i 2,5 dagar och vara ledig i 4,5. Vad tror ni om det? Inte dumt alls! Då skulle man hinna med alla "måsten" som ska hinnas med när man är ledig samtidigt som man kan ha kul med barnen, umgås med vänner och slappna av. Jag har börjat nedräkningen till julledigheten nu. 18 dagar kvar.

I fredags fick vi besök av min mans föräldrar  och moster (a k a "bonusfarmor"). Svärmor hade med sig hembakade lussebullar av olika slag, chokladbiskvier och pepparkakor. Mums! Sen blev det tacos och rödvin för hela slanten. En riktigt bra start på helgen och skönt att prata fina minnen om gammelmormor och skratta lite mitt i all sorg.

 
Mumsigheter av olika slag
 

På lördagen blev det en liten shoppingtur och vi köpte tapet till storasysters rum. Alla våra väggar här hemma är fortfarande vita, vita, vita och det behövs verkligen lite färg. Storasysters rum blir pilotprojektet för tapetsering. Efter några timmars förberedelser och fix, hade vi fått upp 2 1/2 små tapetvåder. Men det var värt allt slit och gnäll för storasyster blev supernöjd! En vacker dag är tanken att fortsätta med samma tapet på andra väggen, men för tillfället känns detta som ett bra lyft för hennes rum. Först ska nog jag och mannen gå i terapi för att kunna samarbeta. Att det ska vara så svårt med mönsterpassning, klistermängd och beskärning!?


 
Före och under arbetets gång. Efterbild bjuder jag på senare.

Vi har naturligtvis också kollat in första avsnittet av julkalendern och firat första advent. Tagit en långpromenad i solen och sett storasysters avslutningsuppvisning på dansen! Sååååå duktiga de är de små 5-åringarna!!! Det var både partymyror och pirater uppe på den stora scenen. Modiga som bara den! #stoltmamma

 
Spännande att öppna första luckan                                          sÖndagspromenad

Grymt duktiga 5-åringar!                                  Vår skräckinjagande pirat!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar