fredag 6 december 2013

Så där ja!

Då var rummet klart. Och det blev precis så bra som vi hade hoppats på! Otåliga organiserade som vi är, hade vi redan köpt en bäddsoffa som bara väntade på att få monteras, så det gjorde vi i går kväll. TV-bänk är införskaffad och i helgen ska vi ut på jakt efter matta, fotpall och lampa. Tjejerna invigde rummet i morse framför julkalendern på TV och de formligen älskade det! De stänger nu in sig i rummet och menar på att det är deras hemliga rum som inga vuxna får vara i. Hmmm njae, så var det väl inte riktigt tänkt, men vi kan nog kompromissa på nåt sätt. Lördagsgodisförhandling kanske om de väljer att ockupera rummet?
 

 
 Tadaaaaaaaaaaa!

Torsdagskul med vin & IKEA                                Premiär!

 
Idag är det ju fredag och det innebär 1/2-dag på jobbet för oss. I vanliga fall. I dag jobbar min man 1/2-dag + 1/2-dag pga match i eftermiddag så han kom faktiskt precis hem och överraskade. Han hade med sig både tjejerna (som han hade hämtat hem från förskolan) och lunch från vårt gamla favvohak `Blåbär´på Kungsholmen. Som om inte det var nog, så hade han även köpt en `baraföratt´-present till mig. Vilken man!

 
 
Nu blir det lunch med familjen medan snön yr utanför fönstret. Glad fredag allihop och hoppas att ni får en trevlig helg med mycket snö, pulkaåkning och glögg!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar