torsdag 5 december 2013

Ja, ser det snöar!

Tänk att meterologerna för en gångs skull hade rätt! Det snöar minsann. Precis som utlovat. Undra om stormen Sven också kommer slå till som utlovat? Hoppas Sven är snäll och mildare än man befarar.

Snön ligger vit på taken...

Så mysigt det är med snö! Jag vill springa till förskolan och hämta tjejerna bums! Stänga av datorn och telefonen, tända en brasa, göra varm choklad och bulla upp med en massa kuddar och täcken och bara mysa. Det är vi väldigt bra på i vår familj. Att mysa! Vi är lite som familjen Hedenhös i årets julkalender, "Barna Hedenhös uppfinner julen". Vi vill gärna vara tillsammans så ofta som möjligt och tar varje myschans som ges. 

Bild från SVT

Jag måste säga att t o m jag gillar årets julkalender. Jag menar, vilka skådisar och vilken bra handling! Vad kan gå fel med Fredde Granberg, Lotta Tejle och vår gamla granne Björn Gustafsson i rollerna? Varje morgon kl. 07:15 sitter vi klistrade framför TVn allihop. Och sen en gång till på kvällen kl. 18:45. Efter det smyger vi upp i stora sängen och lyssnar på radions julkalender "Alla barnen firar jul" som också bjuder på bra skådisar som Jonas Gardell, Nour El Refai, Ulla Skoog, Johannes Brost och surprice, ännu en gammal granne, Özz Nüjen. Bra casting! Heja public service!  

Bild lånad från SR

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar