onsdag 11 december 2013

Beach 2013

Jodå, du läste helt rätt, beach 2013. Vi drar nämligen till varmare breddgrader om några dagar! Blev så matt av allt mörker och slask utanför fönstret så vi hade ett familjeråd i går där tjejerna fick bestämma vad de ville göra jul/nyår. Lillasyster var från början på det klara med att hon ville ha värme och bada i pool, fast de där "sälarna" lät ju förstås också lite lockande (Sälen). Storasyster velade lite mellan "sälarna" och värmen, men när hon kom på att hon ville lära sig simma, så föll även hennes röst över på solsemester.

Sagt och gjort. Det var verkligen inte lätt, men vi hittade den sista (?!) resan för fyra personer som fanns att uppbringa på alla möjliga resebyråer. Inte så exotiskt kanske, men precis vad en frusen och trött barnfamilj behöver i vintermörkret - Kanarieholmarna here we come!

Bild lånad från Fritidsresor

 
Vi har rest väldigt mycket i vår familj. Lillasyster var inte mer än sju veckor när hon flög för första gången. Men det har alltid varit i samband med att min man jobbat eller bara en snabbvisit på några dagar. Vi reste också innan lillasyster föddes, men då var vi ju bara tre. Så detta blir faktiskt vår allra första längre gemensamma utlandssemester med alla fyra familjemedlemmar. Härligt!

Så nu är det bäst att köra på några veckor med träning och kost så att jag inte skrämmer slag på alla andra hotellgäster när jag visar mig i bikinin. Beach 2013. It´s on.

Premiär på nya löpbandet

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar