fredag 18 oktober 2013

I väntans tider

Nej, inte i väntans tider som att vi väntar tillökning i familjen, utan i väntans tider på att min mans läkare ska ringa. Han har haft misstänkt huvudvärk till och från under en längre tid nu och bestämde sig för att kolla upp det. När han var hos läkaren för någon vecka sedan tog han lite prover och ville även röntga hans huvud. Inte kul alls.
 
Sagt och gjort, i tisdags var han där och nu väntar vi bara på att doktorn ska ringa och säga att han är frisk som en nötkärna. Kanske att han behöver glasögon eller att bihålorna måste fixas. På sin höjd.

 
Aldrig kul med sjukhuskorridorer. Kanske att de borde satsa på en lite mer stimulerande miljö?

Tjejerna mår fint (peppar, peppar!) trots att flera av kompisarna och pedagogerna på förskolan är hemma och kräks. Inhandlade ännu mer handsprit igår inför höst- och vinterbaciller. Vi ska allt ge bacillerna en match, sen får vi se vilka som vinner till slut...

Vi har ca 500 meter till förskolan, men det kan ta preciiiiis hur lång tid som helst att gå hem. Speciellt när det finns vackra höstlöv man kan plocka, sniglar att titta på, svampar, hundar, grodor, katter och annat.

 
Lövplockning

  

Igår var pappa D på Stockholm Open och kollade Ferrer och sen Pimpims matcher. Vi tjejer hade en mysig tjejkväll med varm choklad framför brasan, vår torsdagsfavvis "Fixa rummet" med tillhörande mys i soffan och lååååång sagoläsning i stora sängen.
 
 
 
Trevlig helg!
 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar