torsdag 6 mars 2014

Många bollar

Som vanligt har vi många bollar i luften samtidigt. För nån vecka sen låg vårt fulla fokus helt på att fixa iordning i sovrummet. När vi hade kommit en bit med det, stannade det plötsligt upp. Var vi  nöjda? Var vi klara? Tröttnade vi? Fråga inte mig, för jag vet då rakt inte.

Det verkar istället som om vårt fokus har riktats mot projekt så som tvättstugan, badrumet och trädgården. Ingen plan alls liksom. Det bubblar en massa små olika projekt här hela tiden likt underjordiska små vulkaner. Plötsligt får en ett utbrott och då hamnar allt vårt fokus där tills den somnar igen och nästa lilla källa börjar puttra.

Senast i veckan ordnade vi med duschdörrar till en av duscharna. Efter att vi gjorde om SPA:t till TV-/lek-/gästrum så har vi saknat en dusch, men det ordnade våra trogna hantverkare i veckan.


Före & efter
 
Det här med hus alltså, alltid är det något och "att göra-listan" blir bara längre och längre. Vad sjutton gjorde vi av all vår tid när vi bodde i lägenhet med ett barn??? För att inte tala om alla pengar...

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar