tisdag 8 april 2014

Bitter eftersmak

Ledsen att jag har varit lite frånvarande de senaste dagarna, men tiden har inte riktigt räckt till för bloggandet. Sånt är det ibland. Livet.

I helgen njöt vi av sol, cykling, goda grannar och allsvensk fotboll. Dock allt med en lite bitter eftersmak. Bitter eftersmak 1 blev det efter vår trevliga spontana samkväm med grannarna på altanen i lördags som resulterade i en dunderförkylning och horisontalläge hela gårdagen. Jag var så däckad att jag inte ens orkade ta tjejerna till förskolan så de fick vara hemma och ta hand om mamma. Skyll dig själv säger mannen, som menade på att det var på TOK för kallt att sitta ute så sent i april, men jag ville så gärna njuta av våren... Han kanske hade rätt. Eller ok då, jag erkänner väl att han väl hade rätt då.



Sol, sol, sol!

Bitter eftersmak 2, bestod i att vi efter söndagens trevliga fotbollsbesök på Tele2 Arena hittade en gul liten lapp viftande på vår vindrutetorkare när vi kom tillbaka till bilen och detta TROTS att vi hade ett giltigt p-tillstånd på just den parkeringen. Suck! Det hade kunnat bli en dyr fotbollsmatch om det inte vore för vår vän med superbra känningar i branschen. P-boten är nu avskriven, så den bittra eftersmaken blev bitterljuv istället.  
 

                            DIF-HBK på Tele2 Arena                                         :(
 

Regnet det bara öser ner, på jobbet är det jättemycket att stå i men också samtidigt väldigt oroligt. Vi får se var allt landar. Vi försöker göra det bästa av situationen och göra upp planer för våren, sommaren och framtiden, men det är svårt när allt är så osäkert. Over and out.



Inga kommentarer:

Skicka en kommentar