tisdag 16 september 2014

Kalashelg!

Helgen som gick bjöd på kalas på kalas på kalas.

På lördagen styrde vi kosan mot IKEA och några andra affärer för att hitta lite smått och gott till huset i allmänhet och tjejernas rum i synnerhet. Trots att vi var ute på uppdrag å tjejernas vägnar blev det skrik och panik så snart vi lämnat IKEAs lekland. How about some tacksamhet sisters???

På em hälsade vi på några vänner med deras nytillskott och tjejerna fick busa av sig! Vi trodde att de skulle somna gott i bilen på väg hem, men inte då. Först när vi hade några km kvar slocknade de båda. De höll låda i bilen med sång & "musik"
(eller vad man nu kan kalla lillasysters Gessleimitation).
"- Där åker en bil och den är blå, åå åå åå. Den åker fort och vi åker fort och månen är dääääääär och där går en flicka...la, la, laaaaaa" osv.



På söndagen laddade vi om batterierna, gick och röstade, bakade tårta och piffade lite i tjejernas rum. Tyckte det var hög tid för de att få gardiner efter 1,5 år i huset...

Sen kom farmor & farfar på besök och vi firade familjens yrväder 4-åring lite i efterskott med bubbel, chokladtårta & presenter. Senare på kvällen smet vi iväg och mötte upp med några vänner för namnsdagsmiddag och konsert med Ulf Lundell. Vilken krutgubbe & vilken helg!
 
 
 
  

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar