torsdag 11 september 2014

Juan les Pins

Dagen efter bröllopet var vi hembjudna till brudens föräldrar på brunch men efter härligt bad, mingel och efter en lite för lång väntan på maten tackade vi för oss och drog vidare till nästa stopp. Det där med att hålla tider och fransmän verkar inte riktigt hänga ihop. Det är lite "mañana, mañana" där också, precis som i Spanien.

Men tur att vi åkte när vi gjorde (trots att vi återigen missade en massa gosaker), för vi hamnade i en bilkö som hette duga. Resan till Juan les Pins som skulle tagit ca 4 timmar landade på 6 timmar istället. Puh! Men barnen uppförde sig kanonbra (!?) hela bilresan och vi kunde checka in på vårt fina hotell och äta en härlig sen middag på hotellets privata strand. Underbart!

Dagen efter gjorde vi inte många knop. Och vi satte oss definitivt inte i nån bil på hela dagen. Det blev sol, bad, god mat, massage och sandslottsbyggande för hela slanten.

Nu är vi hemma igen och ekorrhjulet snurrar för fullt. Vi har haft en underbar resa! Surprice, vi har redan börjat planera nästa semester...

         

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar