söndag 7 september 2014

4-årsdag & bröllop

Efter några dagar utan internet är vi tillbaka i civilisationen igen.

I fredags styrde vi kosan norrut mot en liten by vid namn Pont-Royal. Efter en ofrivillig sightseeing runt södra Frankrike, en hel del fula ord och många vägtullar mötte vi upp med min mans familj för bad och middag.

Dagen efter var det dags för födelsedagsfirande av lillasyster och eftersom hon är den morgonpigga av oss låtsassov hon och sneglade lite "diskret" på oss genom dörrspringan när vi kom för att gratulera för att sen gömma sig i garderoben. Vilken liten filur!

Sen blev det frukost med hela familjen H och poolbad innan det var dags för bilfärd till Saint-Privat och bröllop. Lillasyster, storasyster och kusin M var världens finaste små näbbar! När vi "skjutsade in" de små i kyrkan kom tankarna på när det är dags för de att gifta sig och då kom naturligtvis tårarna. Glädjetårar förstås.

Sen middag och fest för de som orkade. Våra tappra små orkade vara uppe till 00:00 - REKORD! Sen vek vi alla in hovarna, vuxna som barn, fullt nöjda med födelse- och bröllopsdag trots att vi missade både chokladefterrätten och champagnen...


    
 
     
 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar