måndag 21 september 2015

En riktig kalashelg!

Jag kan räkna till fyra kalas, skridskopremiär och annat denna helg. Även om allt var roligt så känns det faktiskt skönt att det är måndag.
 
I lördags var det dags för lillasysters 5-årskalas. Naturligtvis krockade det med ett annat kalas som storasyster skulle gå på så vi växlade lite med halva kalas för storasyster och ett flängande fram och tillbaka. Men vi löste det och alla blev glada. Speciellt lillasyster som var väldigt nöjd med sitt kalas.
 
Nu är det nio långa månader kvar till nästa barnkalas! Som jag ska njuta 😄
 
      
    
 
På lördagskvällen var vi bortbjudna på middag och det var väldigt välkommet! God mat och gott vin tillsammans med våra vänner var precis vad vi behövde för att ladda om batterierna.
 
Igår var det konståkningspremiär för båda töserna. De tyckte båda att det var roligt, men lite svårt var det allt att hitta tekniken efter ett långt sommaruppehåll. Lillasyster släppte tom "hjälparen" och körde själv runt på isen med ett leende på läpparna - kul! Storasyster klarade både "Tuppen" och "Köttbullen" galant!
   
 
Efter att vi nästan frusit rumpan av oss i ishallen (glömde helt bort hur kallt det faktiskt är i ishallar) svidade vi om till nästa kalas. Innan det började, passade vi på att njuta av sensommarsolen och värmen på Mälarpaviljongen. Jag hade kunnat stanna kvar där hela dagen med ett outsinligt glas med vin... Men partypinglor som vi är, gick vi på kalas nr. 4. Ett födelsedagskalas för lilla Nora som fyllt ett helt år. Mer god mat och smaskig tårta!
 
    

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar