lördag 10 januari 2015

Nytt år - ny bil!

Efter den lilla incidenten med vår bil uppe i Dalarna kände vi väl att det kanske vore dags att köpa ny bil. Vi har haft den andra bilen i 2,5 år nu och kört flera hundra mil genom landet. Ett otal antal russin har ätits i baksätet, det har kräkts i bilen och antal spillda drycker och annat kladdigt vågar jag knappt ens gissa.

I somras köpte vi nya däck, i höstas behövde vi byta bromsarna och nu var det dags för nytt batteri, nytt bränslefilter eller startmotor. Äldre bilar kostar... Så vi hittade en ny liten pärla på nätet (som förhoppningsvis startar oavsett temperatur) och slog till.

Tjejerna var spända och nyfikna när pappa D kom hemkörande med nya bilen igår. Lillasyster sprang ut genom dörren och ropade:
"- Har den kopphållare pappa? Har nya bilen kopphållare???"
Det var tydligen det allra viktigaste. Att tjejerna skulle ha kopphållare mellan sig. Och jo, nya bilen har också kopphållare.


Vår nya lilla pärla MED kopphållare i baksätet

Storasyster var lite mer dämpad och kände väl ett viss sting av saknad efter gamla bilen. Innan vi bytte in den pussade hon den smutsiga (!) bilen och ritade en blomma och en stjärna #kärlek #APO330
 

En fin blomma & stjärna på Svarta Faran

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar