fredag 23 februari 2018

The Big 4-0

Så kom dagen ändå. Den som jag bävat inför ett bra tag nu - min birthday. Men, det var bara att bita ihop, som E brukar säga, och njuta. 


Dock hamnade det mesta fokuset på T som inte alls mådde bra. Hon spenderade största delen av bilresan med en kräkpåse i handen och stanna vågade vi knappast göra på Alligator Alley som tog oss från Fort Lauderdale till Naples. Längs med vägen i träskdikena kryllade det av vilda alligatorer. På samma sätt som våra älgar, hölls de på avstånd mha viltstaket. Säkert? Jag vet inte det ja...


Sen tyckte vi att The Scenic Route längs med vattnet skulle passa bra och det var otroligt fint med alla beach front houses i olika pastellfärger, men tyvärr var vi inte ensamma på den vägen så vi ringlade fram lååångsamt. Vi stannade för födelsedagslunch och T började känna sig lite bättre.


Väl framme på vårt Sanibel Island-hotell möttes vi av en härlig värme - både från människor på plats och från solen. Efter vinkning i live cam så blev det ett dopp i poolen och födelsedagsmiddag på det. Det där med tidsomställningen spökar fortfarande så vissa av oss orkade inte igenom middagen riktigt. 


Stort tack för alla grattishälsningar, presenter och champagne! Det kanske inte är så dumt att fylla år ändå.











Inga kommentarer:

Skicka en kommentar