tisdag 8 augusti 2017

T&R stan, poolbad & mammakväll



Igår var jag, tjejerna och min mor en runda till stan, a.k.a Halmstad. Vädret visade sig från sin bästa sida och det blev både lunch och glass i solen efter allt vårt (mitt) shoppande.
Check på listan för "Besök i Halmstad".


 

Idag stod "frissebesök" (för mig) och sen "bad i pool" på listan. När vi väl hade packat ihop allt (simglasögon, badkläder, cyklop, snorkel, dykleksaker, fika, handdukar, solkräm, flip-flops m.m) så hade solen i princip gått i moln så det var inte så där väldans skönt att bada i 23-gradigt vatten. Men när vi nu var där så... Jag kan säga att packning och förberedelserna tog längre tid än själva badningen. Nåja, check på "Bad i pool".














När tjejerna var nöjda  (och genomfrusna), åkte vi och
hälsade på mannen/pappa på jobbet. Där blev vi kvar ett tag innan tjejerna insisterade på att åka hemåt för att bjuda mig på "mamma-kväll" (pappa fick oxå vara med). Det är en kväll bara för mig där jag blir serverad middag. Så lyxigt! 



På kvällens meny stod:
Tomat & sallad
Ceasarsallad
Banana Split


Precis vad jag ville ha! 








Inköpslista till menyn

söndag 6 augusti 2017

Sängen helt för mig själv

Nu när min man jobbar smiter han iväg tidigt på morgonen. Skönt att jag då får ha hela sängen för mig själv...eller? 





lördag 5 augusti 2017

Tjejvecka

Nu har min man börjat jobba igen och jag och tjejerna har startat vår tjejvecka. Tjejerna har gjort upp en gedigen önskelistan som jag hoppas kunna beta av en del på iaf.



Idag blev det en cykla-till-loppis-som-var-stängd-och-istället-köpa-godis-som-muta-och-klä-om-fåtölj-dag. Det blev bra. Det gällde bara att hålla lite koll uppåt eftersom vädret verkade ha svårt att bestämma sig. 
 


       





       





 










fredag 4 augusti 2017

SM-guld igen!




Så var det äntligen dags för finaldagen som sköts fram en dag pga. regn. Kl. 08:00 var det dags och en hel hejaklack var på plats trots den tidiga timmen och det lite kyliga sommarvädret.



 









Min brorson hade gjort fint heja-plakat till sin idol





 





Vinst 6-4, 6-1 





 





Gratulanter
 





Prisutdelning med fan club





Sen blev det segerlunch på Pepe´s Bodega tillsammans med min mans bror som också kammat hem guld i år, fast i dubbel. Vilka killar! Och efter det krabbfiske med kusinerna i Båstad hamn i ömsom regn, ömsom sol.










            






     








Efter att vi värmt och torkat oss på ett café tillsammans med några andra vänner åkte vi hemåt för att korka upp skumpan. Och på filmen ser ni hur en svensk mästare fångar champagnekorken :)




onsdag 2 augusti 2017

SM-semifinal

Idag gick semifinalen av stapeln och min man vann mot mäkta bra motstånd! Vilken spännande match! Han är så bra min man!!!



Nu hägrar FINALEN imorgon och jag och hela min storfamilj kommer vara på plats och heja fram honom :) 
 


 





tisdag 1 augusti 2017

Vilodag=målardag

Idag var det en vilodag från tennisen och vädret såg fint ut så vi passade på att måla lite på huset. Det kommer bli kanonfint! Mycket bra färgval C!



Men innan vi drog igång måleriet så tog jag ett morgondopp och en liten löprunda. Jo, ni läste rätt. Jag. Tog. Ett. Morgondopp. Och det var faktiskt helt ok.



Sen kom barnens kusiner på besök och vi firade lilleman lite som fyllde hela 3 år idag! Stor kille!