söndag 31 juli 2016

Danmarkstur




Och så blev det en liten minisemester till Danmark och Legoland. Det var inte sista gången vi åkte dit! Så fint det är i Danmark och så passande Legoland var för våra barns åldrar. Allt var anpassat för dem och vi vuxna tyckte t.o.m. att det var roligt.

Det kändes faktiskt som att man verkligen var utomlands. Jo, det var vi ju också iofs, men jag räknar inte riktigt Danmark som "utomlands" (trots att det krävdes pass för att komma in i Sverige igen). Det är praktiskt taget nästgårds, men känns väldigt kontinentalt.

Vi siktar definitivt på en Danmarkstripp även nästa sommar.






 









  




 











 




  














söndag 24 juli 2016

Finaste sommarveckan




Jag tog en liten (lång) paus från bloggen, men nu är jag tillbaka med en liten recap av den senaste tiden. Vi börjar med en härlig vecka i somras när vi hade fina vänner på besök i stugan. De hade hyrt ett hus på bygden och vi fick flera härliga dagar tillsammans under sommarens, kanske finaste, vecka.


 







Fiske hanns också med en tidig morgon när jag följde med min far ut på tur. Det blev allt några flatfiskar i nätet.
 







 





 

Veckan avslutade vi med The Boss på konsert i Göteborg. 
 










 




 





tisdag 19 juli 2016

Före och efter

Nu har vi haft stugan i ungefär två månader och mycket har hänt. Nu tar vi semester från renovering under resten av vår semester. Det är vi värda.








Fasad


Uterum

Uterum igen



    
Fd. kök & nuvarande WC-rum


Kök

         
Sovrum






Och så har en gammal bänk fått nytt liv

lördag 16 juli 2016

Simskola: Check!

Efter två veckor, avbrott för Sthlmstripp och ett antal "jag vill inte" av lillasyster har tjejerna nu avslutat sina simkurser.



Storasyster tog imponerande Guldpingvinen plus ett märke i kursen över (Silverfisken) och lillasyster var inte sämre hon. Hon tog den mest avancerade Baddaren + märket i kursen ovanför (Sköldpaddan).


Vilka simtjejer vi har som både kan simma bröstsim, ryggsim, crawla, koka kaffe, flyta m.m.!!!

    

   

    

fredag 15 juli 2016

Besök & nån form av träning

I onsdags hade vi fina vänner på besök och solen värmde gott! Det blev plaskpool på tomten & hopp i sanddynerna för alla tjejer allt medans min man målade om uterummet.


Igår drog jag och tjejerna ut på äventyr. Jag ville ut och springa och D ville väl måla något, så då föreslog jag en runda i skogen med tjejerna på cyklar.



Jodå, sagt och gjort. Säg ett träd lillasyster inte cyklade in i eller ett hallonsnår hon missade! Jag fick iaf bra träning med att springa ikapp henne och plocka upp henne ur diverse snår.


Sen vid utegymet briljerade storasyster med armgång och lillasyster i stocklyft innan det var dags för hemcykling igen. Jag förstår inte hur lillasyster kan sikta in sig på VARJE parkerad bil!!! Som sagt, bra träning för mig :)

    
Bad och bus med lilla L

    
På väg...ner i hallonsnåret (lillasyster)

   
Mums!

     
Bra med hjälm vid stocklyft

     
Otroligt starkt jobbat av storasyster!!! Och lite ryggövning för mig också.

tisdag 12 juli 2016

Båstad

Nu är vi tillbaka på västkusten och här bjuds det på happenings. Swedish Open har dragit igår så idag mötte vi upp med några gamla fina vänner i Båstad och njöt av tennis på olika nivåer. Fint väder hade vi oxå! En viss besvikelse från tjejerna att vi bara packat regnkläder och inga badkläder... detta veliga väder. Nåja, det gick bra ändå!