lördag 11 juli 2015

Ros vallar...

Oshalla, Bo svalla eller Hovs hallar. Ja, kärt barn och allt det där. Storasyster envisas i alla fall med att det heter allt annat än Hovs hallar.

Igår var vi hur som helst där och åt lunch med mina föräldrar. Det blåste fortfarande en hel del men eftersom solen tittade fram var det riktigt skönt.

Vi åt gott med magisk utsikt över Kategatt. Och lillasyster, hon var verkligen i sitt esse under lunchen. Hon roade sig gott med att springa slalom mellan de andra lunchgästerna fram och tillbaka till kakbordet. Hon lekte kurragömma under bordet, klättrade på stolen och fick både mamma och pappa att svettas ordentligt!

Efter lunchen tog vi en promenad ut med vattnet och storasyster fotade allt vackert hon såg! Hon är verkligen kreativ och ser unika saker i buskar, snår och på stenar som ingen annan ser - allt ska fotas!

I ett tappert försök att fota en ko på nära håll blev hon jagad av det ystra motivet och glädjen förbyttes snabbt till gråt. Vi andra kunde dock inte låta bli att skratta åt den snabba jakten i kohagen som fick ett abrupt slut när min far gick emellan den nyfikna kon och den flyende tösen.


 
   
          
 

Annars fortlöpte det mesta smärtfritt... En sväng förbi Boarp med designbutiker och fin köttbod, sen hemåt på de slingriga vägarna.


 
Lillasysters fick bäras till bilen som en säck potatis...

Det är verkligen vackert nere på Bjärehalvön med ko-, hästhagar och gröna vida fält. Såg t.ex ett otroligt charmigt grönsaksstånd längs med vägen med självbetjäning. Härligt att det fortfarande finns sådana!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar