fredag 10 juli 2015

Nu är det juli igen...

Men det kan man knappast tro när man tittar ut genom fönstret. För att ta ett endaste steg utanför dörren och känna efter, det känns inte aktuellt. Ja, om man inte vill blåsa bort förstås.

För hoj va det blåser - 12 s/m (19)! Och till på köpet regn och kyla. Vad är det för sommar?! Båten på bilden nedan ligger på samma plats som häromdagen, det är havet som har flyttat sig! Och restaurangen vi drack svalkande drinkar på häromkvällen ser ut att vara halvt på väg ut till sjöss. Ikväll är jag inte längre avis på det där fina dynhuset som ligger med öppen front med stora fönster mot havet och magnifik utsikt... Hoppas det står kvar imorgon!


   


Idag styrde vi vår Kia mot Helsingborg och Tropikariet som bjöd på tropisk värme och exotiska djur. Mycket bättre!!!

Storasyster fick en ny kompis i en lemur som hoppade upp och satte sig på hennes huvud. Sen kunde inget stoppa henne! Hon klappade en Kungskobra, lät Doktorsfiskar nafsa på hennes händer, hon kröp in i en gång tills hon stod öga mot öga med en krokodil och hon gick in i en mörk fladdermusgrotta! Hon var bra mycket modigare än sin mamma!

Ett pit stop på IKEA på vägen hem, sen var vi alla nöjda med vår dagsutflykt. Nu ska jag försöka somna till ljudet av skallrande fönsterrutor och vinande vind utanför stugväggarna.

   
   
  

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar