onsdag 20 april 2016

Nya stugägare!


Jag har inte vågat skriva nåt här än med risk för att jinxa nåt, men nu har vi faktiskt sålt vår lilla pärla på västkusten och dessutom köpt en ny.

Jopp, vi har köpt en ny stuga, nästan granne med vår förra. Ha, ha!


Varför vi gjorde det? Jo, för att tomten är större, den har vintervatten, större byggrätt, ligger längst ned på "gatan" mot en vildvuxen tomt och ung. 200 steg från sanddynerna.


Visst, sen är den ju ganska skruttig. Lite fuktsanering får vi nog räkna med, takbyte, vi vill dra in vatten och avlopp, installera WC och nytt kök. Och sen vill vi såklart oxå bygga ut en 15-20 kvm samt bygga sovloft... Ja, vi får se var pengarna tar slut helt enkelt. Bara vi får in vatten och avlopp + fixa taket i år + målning så är vi nöjda.


Vi ska försöka sitta stilla i båten och ta det lilla lugna med renoveringen, men ni som känner oss vet att det inte riktigt är så vi jobbar... Vi får se hur det här slutar :)


Det känns jättespännande, men en sak måste tilläggas - vi hade aldrig fått denna möjlighet utan min allra käraste syster. Tusen tack för fuktmätning i regn och blåst plus kontraktsskrivning idag. We sooooo owe you one! Or two. Or three...


Vi kommer verkligen sakna vår lilla pärla, men förhoppningsvis kommer vi känna samma varma känslor för denna stuga när vi väl bott in oss.



Vår nuvarande lilla pärla       
         Och vår blivande pärla...

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar