måndag 22 februari 2016

Hurra för mig!

Jaha, då var man 38 jordsnurr fyllda då. Vet inte riktigt hur jag ska ställa mig till åldern riktigt. Tidigare har jag alltid tänkt: 
"- Nåja, jag är iaf närmre 35 än 40."


Nu är det ju tyvärr inte riktigt samma sak... Jag har liksom voltat över mot de 40 nu 😁

Nåja, jag säger som min kloka svärmor, åldern är bara en siffra i passet.



Hade iaf en härlig dag med sång, skumpa och paket på sängen. Mer firande på jobbet av fina kollegor som hade bakat till mig, köpt blommor och bjöd mig på lunch. På kvällen blev det sushi och vitt vin med familjen. Lucky me!

    

söndag 21 februari 2016

4-barnsföräldrar för en dag

Idag har vi passat två av min mans brors barn några timmar - en 7-åring och en 1,5-åring. Förstår inte varför alla säger att det är jobbigt med fyra barn 😉 Det var precis hur lugnt som helst!

De tre stora roade sig i pulkabacken medan jag och lille H gick på en långpromenad. Sen satt han mest och småsov & gosade i våra famnar två timmar innan alla barn började leta efter den gömda nyckeln. Lätt som en plätt att vara 4-barnsföräldrar för en dag!


    

lördag 20 februari 2016

Sjöhistoriska museet

Idag var vi kulturella och besökte Sjöhistoriska museet.



Tjejerna tyckte det var toppen med alla gamla piratbåtar och information om saker man kunde frakta på vattnet. Bilar, mat, bensin m.m.


Men roligast var nog skattkistejakten som ledde oss runt hela museet. En stor bonus var förstås att museet numer är gratis för både barn och vuxna. Tack Alice Bah Kuhnke!



Storasyster har en ny rutin med dagboksskrivande varje kväll, men ikväll somnade hon innan hon hann skriva klart om dagens spännande händelser ❤️ Så kan det gå. "Sjön suger", som det så bekant heter.


    

    

onsdag 17 februari 2016

Min lilla pirat

När lillasyster var på 5-årskontrolli september, visade ögonkollen lite brister som skulle undersökas närmre. Sen dess har vi inväntat en tid hos ögonläkaren och idag var det dags.

No danger on the roof! Vår lilla pirat har finfin syn och allt verkade bra. Så fem månader av oro är nu borta. Härligt!

onsdag 10 februari 2016

Ketchupeffekten

Just nu känns det som att jag har drabbats av den allt för välkända Ketchupeffekten.
"- Allt på en gång. Ingen panik!"

Och denna gång handlar det inte ens om roliga saker. Det är flera mindre kul saker på många olika plan så det känns som att jag är attackerad från alla fronter. Oavsett vart jag vänder mig, står det ett problem där och väntar på mig. Hånflinande.

Skulle bara vilja bädda ner mig i sängen, blunda och vänta på att allt tråkigt skulle försvinna eller lösa sig per automatik. Göra som björnen och gå i ide. Ja tack!